EMMC Oppgradering

Priser

64GB eMMC: 4000kr ink mva.
64GB eMMC + 4G/LTE: 6000kr ink mva.


Oppgrader til en brikke av industriell standard designet for langvarig og tung belastning.
64GB størrelse.

En eMMC oppgradering innebærer en utskiftning av den originale brikken i din bil med en ny brikke av topp moderne standard med den høyeste kvaliteten tilgjengelig samt kapasitet. Vi bruker kun brikker av industriell standard spesialisert for bilbransjen, disse er designet for kontinuerlig belastning over lengre tid. Du vil også kunne oppleve at systemet blir merkbart raskere og stabilt etter oppgraderingen.MONTERING

En eMMC oppgradering medfører en del demontering og monteringsarbeid i tillegg til at selve brikken må byttes ut.

Dashbordet består av mange paneler med ømfintlige aluminiums lister. Disse fås ikke kjøpt separat, og nye dashbord paneler er dyre og vanskelige å få tak i.
Demonteringen krever presisjon og kunnskap for å ikke skade disse eller noen elektroniske deler.

Brikken er loddet fast på et PCB med 153 kontaktpunkter, og krever både riktig verktøy og stor grad av presisjon for å ikke skade PCB eller brikken, og sikre full funksjonalitet. Dersom du føler deg kapabel til å demontere og montere MCUen på egenhånd kan du selvsagt gjøre dette og sende den til oss for oppgradering, ellers kan vi gjøre alt fiks ferdig for deg slik at du innen ett døgn får tilbakelevert produktet med full funksjonalitet.

Dersom du føler deg kapabel til å demontere og montere MCUen på egenhånd kan du selvsagt gjøre dette og sende den til oss for oppgradering, ellers kan vi gjøre alt fiks ferdig for deg slik at du innen ett døgn får tilbakelevert produktet med full funksjonalitet.

 

GJENOPPRETTING

Dersom VPN sertifikatene dine skulle være ødelagte eller ueleselige har vi nå kommet frem til en raskere og rimeligere løsning enn tidligere.
Denne innebærer omlag én time arbeid og medfører kun en ekstra kostnad på omlag 2000kr ink mva.


BOOKING

Vennligst  kontakt oss via vårt kontaktskjema og noter tidspunkt for når du ønsker å levere din bil.

Arbeidet er estimert til å ta mellom 2-6 timer.