EMMC Oppgradering

Priser

eMMC u/demontering 16GB fra 8349kr
eMMC u/demontering 32GB fra 8999kr

eMMC m/demontering 16GB fra 12249kr
eMMC m/demontering 32GB fra 12999kr

 

 

Oppgrader til en brikke av industriell standard designet for langvarig og tung belastning.
16/32GB størrelser.

En eMMC oppgradering innebærer en utskiftning av den originale brikken i din bil med en ny brikke av topp moderne standard med den høyeste kvaliteten tilgjengelig og økt kapasitet. Vi bruker kun brikker av industriell standard spesialisert for bilbransjen, disse er designet for kontinuerlig belastning over lengre tid. Du vil også kunne oppleve at systemet blir merkbart raskere og stabilt etter oppgraderingen.

MONTERING

En eMMC oppgradering medfører en del demontering og monteringsarbeid i tillegg til at selve brikken må byttes ut.

 

Dashbordet består av mange paneler med omføintlige aluminiums lister. Disse fås ikke kjøpt separat, og nye dashbord paneler er dyre og vanskelige å få tak i.
Demonteringen krever presisjon og kunnskap for å ikke skade disse eller noen elektroniske deler.

 

Brikken er loddet fast på et PCB med 153 kontaktpunkter, og krever både riktig verktøy og stor grad av presisjon for å ikke skade PCB eller brikken, og sikre full funksjonalitet. Dersom du føler deg kapabel til å demontere og montere MCUen på egenhånd kan du selvsagt gjøre dette og sende den til oss for oppgradering, ellers kan vi gjøre alt fiks ferdig for deg slik at du innen ett døgn får tilbakelevert produktet med full funksjonalitet.

 

Dersom du føler deg kapabel til å demontere og montere MCUen på egenhånd kan du selvsagt gjøre dette og sende den til oss for oppgradering, ellers kan vi gjøre alt fiks ferdig for deg slik at du innen ett døgn får tilbakelevert produktet med full funksjonalitet.

 

GJENOPPRETTING

Ved preventivt bytte – når den originale brikken ikke er fysisk skadet – kan innholdet uthentes problemfritt med vår metode. Det er anbefalt med et preventivt bytte som et forebyggende tiltak i stedet for å vente til du opplever problemer eller i verste fall opplever en ‘død’ og svart MCU. Da kan innholdet allerede ha tatt skade og kan kreve at en del filer må gjenopprettes for at systemet skal få tilbake full funksjonalitet. Arbeidet blir da en del mer komplisert og tidkrevende, og derav øker også prisen.

 

BOOKING

Vennligst  kontakt oss via vårt kontaktskjema og noter tidspunkt for når du ønsker å levere din bil.

Din bil vil være ferdig på ca 24t, ved booking av express er jobben utført på 8t.